2021-03-05 09:43:38• hírek • Fizetett tartalom

Kézműves hamburgerek és kovászos pizzák – egyenesen az otthonába

Az aktuális helyzet ellenére sem kell lemondaniuk a szatmáriaknak a kulináris élményekről, hiszen a No Pardon Delivery-nek köszönhetően akár ínycsiklandó kézműves hamburgereket és igazi, kovászos tészta segítségével készült pizzákat is rendelhetünk otthonunkba.

A No Pardon Delivery 2019 januárjában nyitotta meg kapuit a pizzakedvelők felé, és már a kezdetekben az volt a szándékuk, hogy a mindenhol kapható, elektromos kemencékben sült pizzák helyett egy olyan alternatívát nyújtsanak a szatmáriaknak, mely a lehető legközelebb áll az hamisítatlan, fatüzelésű kemencében készült ételhez. Az olasz gyökerekhez való visszatérés mellett azonban a No Pardon annak a lehetőségét is elhozta nemrégiben a szatmáriak számára, hogy megkóstolják a kovászos tészta felhasználásával készült pizzát is, annál is inkább, mivel a kovász számos jótékony hatással rendelkezik.


A pusztán lisztből és vízből álló kovászban található mikroorganizmusok a hosszú erjedési idő alatt megkezdik a tésztában található szénhidrát és fehérje lebontását, aminek köszönhetően a pizzatészta jóval könnyebben emészthető, és nem is puffaszt annyira. E formában a gabonák ásványianyag-tartalmához is könnyebben hozzájut a szervezet, a tejsavas erjedés során keletkezett baktériumok pedig erősítik a belek mikroflóráját. Mindezek mellett sokaknak fontos információ lehet az is, hogy a kovászos pizzatészta a vércukorszintet sem emeli meg olyan drasztikusan, alacsonyabb a glikémiás indexe, az élesztős változatnál laktatóbb, és tovább gondoskodik a teltségérzetről is, azaz kevesebb is elegendő belőle. A No Pardon konyhájában tehát igyekeznek a természetesen vonalon maradni, illetve gondoskodnak arról is, hogy a pizza elkészítésekor csak minőségi alapanyagok kerüljenek felhasználásra.



Ám a No Pardon Delivery révén nem csak pizzát, hanem ínycsiklandó kézműves hamburgereket is kérhetünk otthonunkba. A burgerekhez használt zsömlét saját kemencéjükben sütik, illetve a maga a húspogácsa, az ínyenc szószok és a minőségi feltétek is az étterem konyháját dicsérik. Külön érdemük pedig, hogy semmit sem fagyasztanak, minden frissen, helyben kerül elkészítésre.


Ha Ön is szeretné megkóstolni e különleges kézműves burgereket vagy a kovászos tésztával készült pizzákat, akkor használja ki a No Pardon Delivery (delivery.nopardon.ro) adta lehetőséget, és kérje egyenesen otthonába a legfinomabb falatokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: